Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

 En Sajt Om Jesus Kristus Och Om Att Följa Honom 


>>>Bibelställen- och Verser och Verktyg: Länk<<<


Annexsajter och sidor till JesusKristus.org: 0  1


Att Jesus Kristus blir känd av så många som möjligt är ett mål man har som Kristen. Det betyder dock inte att man skall känna en konstig press på sig att övertala dem en och dem andra.


Hjälp dem som vill läsa Bibeln att börja vandra med Gud. Det är vad vi kommer att vilja intressera oss för här.


Först vill man ju försäkra sig om att man vet vem Jesus Kristus är. Börja följa någon som bara kanske är den han säger sig vara duger inte.


Vi behöver verkligen få bevis på att Jesus Kristus är den Messias som det profeterades om i Gamla Testamentet. Det är inte lite viktigt att ha detta klart och tydligt för sig. Tro är en gåva från Gud vars mål är våra själars räddning. Så vi behöver förvalta denna gåva med stor försiktighet och noggrannhet.


Då har man gett sig själv en chans att ta emot Guds Nåd och Sanning som finns i fullhet i Jesus Kristus. Läs gärna de första arton verserna av Johannesevangeliet ett antal gånger förutom resten av Johannesevangeliet. Läs det tre and Evangelierna och sedan Apostlagärningarna.


Om man vill läsa Bibeln från Pärm till pärm så går det ju självfallet bra det också. Då menas hela Bibelns 66 böcker: 39 i Gamla Testamentet och 27 i Nya Testamentet. Ämnen/Teman


Veta mer om Jesus Kristus i Bibeln.


Om att följa Jesus Kristus


Få bevis för att Jesus Kristus är Den Han beskriver sig vara


En studie från Johannesevangeliet kommer snart: Johannes 11-17
Edouard Askmo

Kontakta mig för mer: [email protected]

Gå med i 3 enkla steg: HiTTar.Nu
Arkiverat


Här kommer mer och mer länkar och annat på och från sajten som görs tillgängligt:


4.

"Och där ni går fram skall ni predika: Himmelriket är nu här." Matteus 10:7

Vad känner man som lärjunge till Jesus Kristus när man läser detta? Blir man glad eller fylld av pliktkänsla? Det tycker man är en bra fråga att ställa sig själv för att tillämpa det som står i 2 Korintierbrevet 13:5:  Pröva er själva om ni lever i tron, pröva er själva! Eller vet ni inte med er att Jesus Kristus är i er? Gör ni inte det, består ni inte provet. 


3.

Ta del av gudomlig natur är viktigt. Kan man göra det utan Gud kanske? Nej, självfallet inte. Så hur syns det i ens liv att man blir mer och mer som Gud. Går det fort eller långsamt? Begreppet ta del av gudomlig natur är värt att förstå mer om. Förvandling är något som vi har lite olika syn på som individer. Hur ser Gud på det? Vad säger då Bibeln om det. 


2.

Målet med sidan är att ge tillgång till bibliskt korrekt information och uppmuntran baserad på den övernaturliga Bibeln. När pratar om att Bibeln är övernaturlig så kan man syfta på lite olika saker. Här menas bara och inte så bara det faktum att Bibeln är på ett positivt ruggigt sätt samstämmig med sig själv. Så med övernaturligt menas inget annat än att den är inspirerad av Helig Ande. Det är Guds Ord, levande och verksamt man vill fokusera på här, inget att skumt.


1.

Detta med att veta vem Jesus Kristus innan man börja följa Honom är mycket viktigt. När man verkligen börjat följa Jesus enligt det som står i Bibeln så har man möjlighet att bli alltmer som Honom. Vad skall till himmelen om man inte tagit del av gudomlig natur när tillfälle gavs? Följa Jesus gör man med ödmjukhet.