Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Denna sajt handlar om Jesus Kristus och om vem Han verkligen är och vad det innebär att följa Honom på riktigt. Gud är kärlek/Kärlek och vi kan lära oss om Kärlek när vi umgås med Honom.


Edouard Askmo

Besök även JesusKristus.org


Några Grundlägande Råd

*Läs Bibeln(1)Bibeln är extremt tillgänglig och finns att tillgå gratis. Detta påstådda stämmer på många ställen och regioner i världen. Men det finns fortfarande ställen där det inte är fallet. Låt oss inte glömma det.


*Be Till Gud Om Det Man Läser I Bibeln

Det man upptäcker i Bibeln behöver man ta upp med Gud i bön även om man inte vet hur man ber. Gud lyssnar även om det känns som att man pratar till sig själv eller i luften. Gud bryr sig och vill hjälpa en. 


*Fundera På Varför Jesus Kristus Behövde Komma Ner Till Oss

Hur ser det ut i världen? Det är liksom en blandning av underbart och horribelt. Vems fel är det egentligen? Allas utom Guds fel. När vi föddes in i den här världen var vi helt oskyldiga. Men när vi började lyssna andras och även våra egna lögner så tappade vi vår oskyldighet.


*Begrunda Även Varför Han Blev Som En Av Oss Fast Utan Synd

*Umgås Med Människor Som Verkligen Har Blivit Och Förblivit Lärjungar Till Jesus Kristus

*Tillämpa Det Man Lär Dig Från Guds Ord Om Man Vet I Tro Att Guds Ord Är Övernaturligt

*Vandra Med Gud I Kristi FotspårNoter:(1) inte för att jag eller någon annan säger så men därför att det säger sig självt